Etichete

, , ,

Un gol de estetică se impune umplut de un prea-plin ideatic sau măcar se cere justificat în virtutea unei utilităţi sau necesităţi pragmatice.

Cam aşa îmi rătăcesc gîndurile la momentul inconştient al aruncării pe pînza iritant şi promiscuu de întinsă a lumii al acestei pagini spîne şi anoste care n-are pori să respire şi rădăcini din care să se hrănească. După bunu-mi obicei mă regăsesc scindată între deprinderile nihiliste şi comandamentele pozitivismului impus de o existenţă eminamente şi obligatoriu socială.  Aşa că, după cum urmează îmi sperii umbrele cu propria umbră sau, mai precis, îmi pîrlesc valizele la foc mic.

Dacă voi începe cu florile şi frunzele va fi ok?  O să văd dacă din haosul ăsta se va naşte Unitatea sau acest blog se va supune umil legilor efemerităţii oricărui capriciu, dacă se va metamorfoza, ca în poveste sau va cădea într-un somn al anonimatului…

Norocul meu că, mai presus de filosofie, tribulaţii interioare, tot soiul de îmbîrligături şi labirinturi care de care mai întortocheate, ce nu se mai termină niciodată, pe WWW se poate sucomba nesperat de uşor, fără Arta de a muri a lui Eliade, doar cu tasta DELETE.